Inspiratie

Inspiratie: DIY pallet salontafel

Inspiratie: DIY pallet salontafel

Nu de eettafel eindelijk af is kriebelen onze vingers om ook eindelijk de salontafel onder handen te nemen. We hebben nu een tafelblad van mijn oude bureau op twee bananendozen liggen. Hoog tijd dus voor wat inspiratie voor de DIY salontafel!

We hebben eigenlijk al bedacht dat we onze salontafel van oude pallets willen maken. Weer wat anders dan het steigerhout en wel stoer en ruw materiaal. Je hoeft maar te googlen op ‘pallet tafel’ en je vindt tal van resultaten maar niet zoals ik het voor me zie.

Totdat ik de pallet tafel van A Beautiful Mess tegenkwam; verliefd! Dat is hoe onze salontafel eruit moet komen te zien! Emma van A Beautiful Mess koos ervoor om niet gewoon een pallet met poten eronder te maken maar de latjes van verschillende pallets in stukjes uit te zagen om er zo voor te zorgen dat het één mooi geheel wordt.

Uiteraard maken wij er ons eigen project van, wij leggen de latjes namelijk wel weer op een oorspronkelijk onderstel van een pallet en wij plaatsen deze op wielen. Het wordt natuurlijk een salontafel en geen eettafel.

Inspiratie: DIY pallet salontafel

Advertenties

3 thoughts on “Inspiratie: DIY pallet salontafel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s