Project Friday

LP’s aan de muur

Interieur inspiratie: LP's aan de muur

Met het projectje DIY tafel achter de rug heeft mijn vriend de smaak te pakken gekregen. De muur achter de nieuwe tafel kan nog wel wat aankleding gebruiken. En als een ware muziekliefhebber (DJ) heeft hij bedacht om LP’s aan de muur te hangen.

De eerste LP van Diana Ross hebben we onlangs van vrienden gekregen samen met een lijst om hem in te hangen. Dat bracht hem op het idee om een verzameling van een aantal LP’s op te hangen. Gister waren we op de Neighbourfood Market bij Westerpark, waar toevalligerwijs een stand stond met allemaal LP’s.

Daar vonden we mooie vinyl covers van Prince, de Doors en AWB (Average White Boys). Waarbij ik natuurlijk let op het visuele aspect (de witte van Prince) en mijn vriend op de muziek (Doors). Uiteraard waren er veel meer platen te vinden maar we willen dat de plaat er én goed uitziet én dat het een goede plaat is.

We willen vier of vijf LP’s gaan inlijsten in de Gladsax wissellijst van Ikea (perfect formaat voor LP’s!). Uiteindelijk willen we een grotere verzameling LP’s creëren waardoor we de LP’s in de lijsten zo nu en dan kunnen wisselen.

Lps aan de muur, interieur inspiratie vinyl

Advertenties

2 thoughts on “LP’s aan de muur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s